За Нас

CasaMIA е динамично развиваща се компания, резултат от сътрудничеството на опитни професионалисти и предприемачи в областта на архитектурата, строителството и дизайна. Te вярват в трите основни предимства на сектора днес – гъвкавост в най-съвременния европейски ноу-хау, устойчиви отношения с водещите производители на интериорни дизайнерски решения в Италия и креативност, обединени в трите основни направления на нашите услуги – проектиране, търговия и изпълнение. CasaMIA разполага с офиси в Европа и САЩ и обединява най-добрите експерти в прецизността им да работят върху всеки етап от Вашия проект. Ето и някои от тях:

инж. Антон КУЗКИН
Партньор

Антон Кузкин е роден в Москва интериорен дизайнер и създател на марката CasaMIA. Неговото образование в структурния инженеринг му дава интуиция в създаването на пространства, което той комбинира със своята страст към изкуството. Според него изкуството никога не е било толкова близо до ежедневието ни, както днес. "Да живееш заобиколен от изкуство" е движещата му сила. Може би това е и причината повечето предлагани продукти на CasaMia да са от Италия.

Инж. Димитър ЙОНЧЕВ
строителен инженер

Инж. Димитър Йончев е старши инжeнер в CasaMIa и партньор. Неговите умения да мотивира и вдъхновява екипа на CasaMIA са сред неговите силни страни и принос. Има богат и разнообразен опит в проектирането на индустриални и жилищни сгради.

Ангел ПРИМОВ
Архитект

Арх. Примов е популярен архитект в създаването на индустриални и жилищни сгради. Функционалността е основния фактор, когато се проектира едно пространство, особено когато формата му е нестандартна. Нашите клиенти са винаги удивени от начина, по-който той планира пространството в техните проекти, така че то е функционално, добре организирано и уютно.

Елена ЯНКОВА
Дизайнер

Образованието на Елена е било винаги свързано с изкуство - от училището до университета. Нейната кариера стартира като дизайнер в проектирането на телевизионни студиа на популярни продукции. След като се влюбва в интерирния дизайн, тя започва да проектира интериора на клиники, ресторанти, хотели и жилища. Най-голямата страст в интериорните проекти са публичните пространства, като ресторанти, магазини, хотели и лобита на административни сгради.

Атанас ЧУЧЕВ
Архитект

Атанас Чучев е млад, но опитен архитект, имал възможността да работи няколко години в Германия. Така той е осъзнал, че прецизността е сред най-важните фактори в модерния архитектурен свят.

инж. Ина Боева
Строителен инжинер

Ина Боева е млад инженер, отговарящ за прецизното поставяне на дейтайлите в проектите на CasaMIA. Ина е сред онези млади професионалисти, за които перфектните неща изискват внимание върху най-дребните елементи от един проект.

инж. Галя Йончева
Дизайнер

Галя е инженер по образование и отговаря за цялостния контрол на проектите и тяхната завършеност. Нейният богат опит в строителството й помага да има широк поглед върху всички аспекти в създаването и реализацията на един строителен проект.

Мартина БОЖУРИНА
Фронт Офис

Мартина е най-младия член на нашия екип. Тя е конструктивен инженер, но обича интериорния дизайн и нейната прецизност и организиранизационни умения добавят съвършенство в работата на CasaMia.

Web: casamia.bg
Email: office@constract.bg
Адрес: Бизнес-център АРКАДИЯ, бул. Санкт Петербург 48, Пловдив
Телефон: +359 888 258 015