Услуги

CasaMIA предлага цялостни решения, фокусирани върху най-съвременния европейски интериорен и екстериорен дизайн и прилежащите услуги.

Посетете нашия онлайн магазин Посети
дизайн

Вярваме, че функционалността и стилът са основните характеристики на дизайна и затова приоритетите на CasaMia са насочени към предлагането на функционални решения според Вашия съвременен начин на живот. По тази причина CasaMIA с гордост предлага на своите клиенти пълния набор от услуги в интериорния и екстериорен дизайн.

След като научим повече за Вашите предпочитания, нашите опитни дизайнери проучват всички възможни стилове и комбинации от тях. След това внимателно подбират най-подходящите елементи и ги визуализират в реалистични триизмерни презентации, чрез които да се потопите в нашия идеал за Вашето пространство.

Когато проектът е готов, CasaMIA включва ресурса си от висококвалифицирани професионалисти в областта на архитектурата, строителството, инженеринга, ландшафта и графичния дизайн. Екипът на CasaMia се ползва не само от познания и опит, но и от творческо мислене и вдъхновение, които гарантират отлични резултати във всички наши услуги и реализация на продукти.

Изпълнение

Когато проектът е одобрен от вас, нашите експерти поемат грижата за реализацията – от доставка на мебели, настилки, осветление, декорация до поставянето и на най-малкия детайл с прецизна точност на точното място.

ПРОДАЖБИ

CasaMia предлага на своите клиенти продукти, проектирани и произведени изцяло в Италия. Нашите предложения са сред най-висококачествените произведения на интериорния дизайн в комбинация с най-съвременните и устойчиви технологии за производство, италианския дизайн, вниманието върху детайла и la gioia di vivere (удоволствието да се живее). Разполагаме и с широка гама от алтернативни продукти на различни цени, които могат да задоволят и най-взискателния вкус при гарантирано безкомпромисно качество. За нашите продукти са работили световноизвестни артисти в областта на дизайна, сред които Паола Навоне, Филип Старк, Лени Кравиц и др.

Web: casamia.bg
Email: office@constract.bg
Адрес: Бизнес-център АРКАДИЯ, бул. Санкт Петербург 48, Пловдив
Телефон: +359 888 258 015