КОЛЕКЦИЯТА НА CASAMIA

ГЛАВНИ КАТЕГОРИИ

CASAMIA Е ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ВИСОК КЛАС ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

БАНЯ & СПА (246)

ВЪНШНИ ПРОСТРАНСТВА (14)

НАСТИЛКИ И ОБЛИЦОВКИ (248)

ОБЗАВЕЖДАНЕ (40)

ОСВЕТЛЕНИЕ (22)

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

НАЙ-ПРОДАВАНИ
  • НАЙ-ПРОДАВАНИ
  • На промоция
  • Нови
Затвори

Стенни плочки THEMAR Statuario Venato Wall

106,00 лв. / кв. м.
✔ Обявените цени са в лв./ м2 при поръчка от 15 м2 нагоре ✔ Поръчаните количества трябва да бъдат на цял кашон, затова наш служител ще се свърже с вас при финализиране на поръчката. Каталог Sant`Agostino Themar THEMAR е резултат от проучването на мраморното съвършенство чрез керамичната повърхност. Името на колекцията говори само по себе си: „Мраморът“: Четири източника на вдъхновение: изразителната сила на Statuario Venato; нежните нюанси на мрамор от Ласа - известен също като „бяло злато“; универсалната топлина на Crema Marfil и дълбочината на цвета на Grigio Savoia. Визуалните характеристики на оригиналния камък са възпроизведени с толкова много материално богатство и съвършенство в детайлите, че да придадат уникални красиви и естествени характеристики на тези плочи.
-39%
Затвори

Mивка CATALANO Sfera 80

693,00 лв.
Ceramica CATALANO е италианска компания от 1967, лидер в производството на санитарен фаянс, способна да предложи най-висококачествени продукти 100% „made in Italy“. CATALANO SFERA Sfera е серия за традиционалисти, тя предлага овални класически форми с внушително и стабилно излъчване. Серията се вписва идеално в тенденциите за обзавеждане, застъпващи класически, традиционни, но и модерни концепции. Тя съвместява много различни модели тоалетни с различен тип монтаж и технологии на изработка и почистване. Колекцията е богата и на мивки, които можете да съчетавате с избраните тоалетни, моноблок и бидета. За повече информация, относно размери и модели от серията, можете да се свържете с нас. Забележка: Сифони, смесители, мебели и аксесоари НЕ са включени в цената!
Затвори

Тапет Wall&decò Brillante

352,00 лв. / кв. м.
WET System е патентованото Wall&decò напълно водоустойчиво покритие за стени, предназначено за влажни среди, което отваря безкрайни декоративни възможности в области, вариращи от домашни бани до спа центрове.